Πρυτανείο Design Hotel

Ξενοδοχείο - Εστιατόριο Cafe - Εκδηλώσεις

Στην καρδιά της Ηπείρου, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, εκεί που η άνεση, η απλότητα και η πολυτέλεια συναντώνται, θα βρείτε ένα περιβάλλον φιλόξενο και ήσυχο για ξεκούραση όλες τις εποχές του χρόνου!

Tο πρυτανείο διαθέτει για τους επισκέπτες 12 υπέροχα και φιλόξενα δωμάτια. Δύο σουίτες, δύο τρίκλινα, επτά δίκλινα και ένα για Α.Μ.Ε.Α. Χαρακτηριστικά των δωματίων στο Πρυτανείο η μίνιμαλ διακόσμηση, η απλότητα και η άνεση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι που μπορείτε να απολαύσετε από τη μία την επιβλητική ομορφιά του όρους Ολύτσικα, από την άλλη τη μαγεία , το δέος της Δωδωναίας Κοιλάδας με το αρχαιότερο μαντείο. Η πρόσβαση στο internet τα καθιστά ιδανικά για να μείνετε σε επαφή με τη δουλειά σας, αλλά και να αναζητήσετε πληροφορίες για τις εξορμήσεις σας. Επίσης όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, για ζεστά , όμορφα, χειμωνιάτικα βράδια. Οι δύο σουίτες μας διαθέτουν και υδρομασάζ.

Στο χώρο εστίασης κυριαρχεί το μοναδικό, γιαννιώτικο μάρμαρο, σε ένα παιχνίδι αντίθεσης με τα όμορφα έπιπλα και χρώματα. Το design συμπληρώνουν τα καλόγουστα φωτιστικά και το τζάκι διπλής όψης. Εδώ μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακά φαγητά και πίτες ή να μας επιλέξετε για τις όμορφες στιγμές της ζωής σας: γάμο, βάπτιση κλπ. Ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 350 άτομα. Υπάρχει επίσης χώρος ΤV με άνετους καναπέδες. Το pool bar του ξενοδοχείου ιδιαίτερο, με καλή ελληνική και ξένη μουσική, για μουσικά ταξίδια στη διασκέδαση ή τη χαλάρωσή σας.

Ο αύλειος χώρος δύσκολα θα σε αφήσει να φύγεις… Διαμορφωμένος σε επίπεδα με γκαζόν, έλατα, λουλούδια και την πισίνα με το βότσαλο και το υπέροχο μπλε χρώμα το βράδυ. Ο χώρος αυτός είναι χωρητικότητας 800 ατόμων και διαθέτει μεγάλο πάρκιν.

Διεύθυνση: Μαντείο Δωδώνης Ιωάννινα
Ταχ. Κώδικας: 45500
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 26510 82006
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: http://prytaneiohotel.gr/

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech