ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγία Κυριακή Θεριακησίου, 21/07/2022
ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Αριθμ. πρωτ.: 4510
ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΣΤΡΟΥΝΙΟΥ
Ο Δήμαρχος του Δήμου Δωδώνης
Διακηρύσσει ότι:
Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (Αναψυκτήριο εμβαδού 83,40τ.μ.) εντός του αρ. 89 αγροτεμαχίου της Κοινότητας Σιστρουνίου το οποίο θα λειτουργήσει ως «Αναψυκτήριο-Σνακ μπαρ», με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μίσθωμα) 300.00€ μηνιαίως .
Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (έδρα του Δήμου) την 02/08/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00π.μ. έως 11:30π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όλοι οι ενδιαφερόμενοι αφού προσκομίσουν γραμμάτιο κατάθεσης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού 360,00€ υπέρ του Δήμου.
Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο Γραφείο του Δήμου Δωδώνης, απ΄ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στα τηλέφωνα 2654360126.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ


















