• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα - Δελτία Τύπου
  • Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας από το Δήμο Δωδώνης
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 17:01

Συνεχίζεται η συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας από το Δήμο Δωδώνης

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, αλλά και των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του δήμου Δωδώνης για συγκέντρωση βοήθειας στους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ήταν άκρως ικανοποιητική αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης σε περιόδους κρίσεων.

Για το λόγο αυτό, ο  Δήμος Δωδώνης συνεχίζει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού, προκειμένου να καλύψουν οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας τις άμεσες ανάγκες τους.

 

 

Η συγκέντρωση της βοήθειας πραγματοποιείται στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της έδρας του Δήμου Δωδώνης στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου από τις 8 π.μ. ως τις 15:00 μ.μ. μέχρι και τη Δευτέρα 16 Αυγούστου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26543 60113 & 2654360144.

Επιπρόσθετα, γίνεται γνωστό ότι ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας προχώρησε στο άνοιγμα ερανικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, στον οποίο μπορούν να κατατίθενται εισφορές για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Οι πόροι που θα κατατεθούν, θα διατεθούν σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας, σε στοχευμένες δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές και αποκατάστασης των ζημιών.

Ο Αριθμός Ειδικού Λογαριασμού είναι: 5165104023581

(ΙΒΑΝ: GR72 0172 1650 0051 6510 4023 581)

 

 

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech