Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 15:44

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμαρχος Δωδώνης

έχοντας υπόψη

  • Tις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 18 του Ν.4674/2020)

 

  • Τον. Ο.Ε.Υ. του Δήμου Δωδώνης (ΦΕΚ Β 3332/27.12.2013 )

 

  • Τις διατάξεις της εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ. εγκ.31/36567/10.05.2019 Οι θέσεις των ειδικών συμβούλων ειδικών συνεργατών συνιστώνται αυτοδίκαιαεκ του νόμου και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η πρόβλεψή τους στον οικείο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

 

  • Την ανάγκη παροχής επικουρικών υπηρεσιών σε εξειδικευμένα επιστημονικά και τεχνικά θέματα για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου σε θέματα οικολογίας, προστασίας περιβάλλοντος, δασολογίας και διαχείρισης περιβάλλοντος  καθώς και κάθε άλλης εργασίας που θα ανατίθεται από το δήμαρχο.

 

καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα σχολής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), «Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος » της ημεδαπής, ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, ή πτυχίο ή τίτλος τριτοβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από χώρα -μέλος της Ε.Ε., με πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το συμβούλιο ισοτιμιών του Π.Δ. 165/2000 είτε απόφαση αναγνώρισης επαγγελματικής εκπαίδευσης από την αρμόδια αρχή του Π.Δ. 231/1998

Γ) Να έχουν αποδεδειγμένα εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε εκπόνηση περιβαλλοντικών μελετών, σχεδίων διαχείρισης δασών και λιβαδιών/βοσκήσιμων γαιών, αντιπυρικής προστασίας δασών και ανάδειξης φυσικού περιβάλλοντος .

Δ)   Βεβαίωση γνώσης χειρισμού Η/Υ

 

Για την απόδειξη της εμπειρίας  :

 

Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

 Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν  εντός πέντε (5) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Δωδώνης, ή την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου,  σχετική αίτηση με τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτότυπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους.:

 

  • Αίτηση ενδιαφερόμενου .
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν ότι έχουν τα

γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17).

  • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από τα κατάλληλα αποδεικτικά έγγραφα

των  απαιτούμενων προσόντων (Β,Γ)

  • Κάθε άλλο δικαιολογητικό για την απόδειξη πρόσθετων προσόντων που μπορούν να ληφθούν υπόψη .

 

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με τα σχετικά δικαιολογητικά, θα πρέπει να κατατίθενται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου  κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να αποσταλούν και με συστημένη επιστολή.

 

Η παρούσα γνωστοποίηση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στο Πρόγραμμα « Διαύγεια» και θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα της πρωτεύουσας του Νομού.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Διαύγεια
Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΕΠ
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
MileSTONES
INT HERIT
Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων
Δωδώνη το μαντείο των ήχων
Δίκτυο Πόλεων
Βιώσιμη Πόλη
Λεξικό Ιδίωμα
Νάϊος Δρόμος

Copyright © 2018 Δήμος Δωδώνης
Designed by PlanTech