Δήμος Δωδώνης

Δημος Δωδωνης

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:20

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Τοπική Ομάδα URBACT (ULG) του Δήμου Δωδώνης

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Τοπική Ομάδα URBACT (ULG) του Δήμου Δωδώνης στο πλαίσιο του έργου «INT-HERIT» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III

Ο Δήμος Δωδώνης συμμετέχει στο δίκτυο «INT-HERIT» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III και έχει ως στόχο τη διαχείριση και την αναβίωση της πολιτιστικής κληρονομιάς με στρατηγική ολοκληρωμένου χαρακτήρα και με συμμετοχική προσέγγιση. Στο πλαίσιο υλοποίησης του δικτύου, προβλέπεται η δημιουργία μίας Τοπικής Ομάδας URBACT (Urbact Local Group – ULG) στο Δήμο Δωδώνης. Η ομάδα που θα δημιουργηθεί, θα συζητάει και θα αναλύει τις τοπικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς και θα σχεδιάζει λύσεις. Επίσης, θα συνεισφέρει στη διάχυση των αποτελεσμάτων αφού μέσω αυτής θα γίνεται η μεταφορά των αποτελεσμάτων των διακρατικών συναντήσεων σε τοπικό επίπεδο. Η ομάδα θα λειτουργεί με την υποστήριξη του Δήμου Δωδώνης ως προς τη διοικητική διαδικασία και το συντονισμό της. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις, φορείς) που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στην ομάδα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του έργου κα Ε. Ζαρκαλή στο τηλέφωνο 2654360145.

Υπουργείο Εσωτερικών Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαύγεια MileSTONES logo medium 300x300
Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βρείτε μας...